Earn €10 Campspace credit! Read more

Campsites in Limburg

Campsites in Limburg

Tot rust komen op een kleine camping in Limburg

In het zuiden van Nederland is waar het normale vlakke landschap steeds meer overgaat tot groene heuvels en bergen. De perfecte vakantieplek voor als je zin hebt in wat verandering! Limburg heeft ook vanalles te bieden op gebied van activiteiten en leuke steden die je kan bezoeken. Tegelijkertijd ook de prachtige natuur waar je tentje zal staan. Op zo’n minicamping Limburg kan je al je zorgen vergeten!

Limburg en wat de natuur je te bieden heeft

Het Limburgse landschap is adembenemend en kan je uitermate van genieten als je daar aan het kamperen bent. Wandelen door de bergen, fietstochten maken, paardrijden door het heuvelige landschap, het kan allemaal! Een kleine camping Limburg die zich vlakbij het nationaal natuurpark Maasduin bevindt heeft ontelbaar veel fiets-, wandel- en ruiterpaden. Het heeft de langste rivierduinengordel van Nederland en door middel van de combinatie van water en wind zijn de mooie duinen ontstaan. Wie wilt nou niet genieten van deze natuur?

De highlights van Limburg

De prachtige steden van deze provincie mogen zeker niet buiten beschouwing gelaten worden. De prachtige stad van Maastricht, met het knusse centrum en de gezellige terrasjes. En vergeet niet een kijkje te nemen bij Maastricht Underground met rondleidingen door de donkere gangen van de grotten en het Fort van Sint Pieter. Een overnachting op een Limburgse minicamping in een groene wei op fietsafstand is de ideale keuze! 

Een andere Limburgse stad met veel verleden is natuurlijk Valkenburg. Hier staat de enige Nederlandse hoogteburcht met een kasteel uit de 11de eeuw! Hieraan verbonden zit de Fluweelgrot, het gangenstelsel onder de ruïne met muurschilderingen, beeldhouwkunst en de vluchtgangen die minder dan 100 jaar geleden ontdekt zijn. Je kan dus gewoon kamperen op een kleine camping in Limburg en door middel van een dagtripje zo veel te weten komen over de Nederlandse geschiedenis. s’ Avonds jezelf terugtrekken in je tent, de ideale manier om tot rust te komen!

Find your sustainable getaway

Up to 95% CO2 reduction if you book a campspace adventure. Learn more