Be prepared during COVID-19 Read more

Draag een host aan en ontvang een gratis Columbus Magazine vol inspiratie

?De lancering van de scout app laat vanwege de coronacrisis nog heel even op zich wachten. We op dit moment bezig om de laatste testresultaten te verwerken. We kunnen niet wachten om de app met jou te delen.

De lancering van de scout app laat vanwege de coronacrisis nog heel even op zich wachten. We zijn op dit moment bezig om de laatste testresultaten te verwerken. We kunnen niet wachten om de app met jou te delen. 

In de tussentijd kan jij de community en andere reisliefhebbers al helpen!

We hebben al veel toffe plekken in Nederland. Als we dit jaar op vakantie kunnen, zal dat vermoedelijk in Nederland of in de landen direct om ons heen zijn. Om zoveel mogelijk 'stadontvluchters' na weken thuisquarantaine te helpen zijn we op zoek naar extra verhuurders in Nederland. Ken jij mensen met een stuk land of een mooie grote tuin? Roep ze op om ook dé oplossing te bieden voor mensen die weken in thuisquarantaine in de stad hebben gezeten. 

Hoe draag ik een nieuwe verhuurder aan?

Jouw vriend, familielid of andere bekende kan alle informatie over verhuren op deze pagina vinden. Hier kan jouw bekende in een paar eenvoudige stappen zijn/haar land of tuin verhuren als microcamping. De verhuurder bepaalt zelf de regels, prijs en beschikbaarheid en het is gratis om te verhuren. 

"Het is zo eenvoudig om te verhuren. En waarom zou ik al dat moois voor mezelf houden? Ik wil straks graag een plek aanbieden voor mensen die al weken binnen zitten."

Joel uit Zeeland vertelt over waarom en hoe ze verhuurt.

Het kan natuurlijk zijn dat jouw vriend, familielid of andere bekende eerst nog vragen heeft. Als je (met hun toestemming) de contactgegevens naar ons mailt, nemen wij persoonlijk contact op om alle vragen te beantwoorden. 

 

Draag jij een nieuw host aan? Dan sturen wij een blad vol inspiratie naar jou en de nieuwe host!

Als jij iemand aandraagt die een advertentie aanmaakt, ontvangen jij en de verhuurder de 88ste editie Columbus Magazine. In deze editie vind je veel inspiratie over camperreizen en andere roadtrips. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op vakantie kan. Veilig, dichtbij huis en ver weg van de massa.

Get the best of the outdoors, right in your mailbox

Thank you!

You have successfully joined our subscriber list.

Something went wrong. Please try again (later).