Staycation

Een vakantie in eigen land. Iets wat we deze zomer naar alle waarschijnlijkheid meer zullen gaan doen dan ooit. In Nederland zijn zoveel mooie plekken te ontdekken, daar hoef je geen vliegtuig voor te pakken. Bij jou om de hoek liggen fantastische reiservaringen te wachten. Zo vindt je binnen Nederland bijvoorbeeld altijd binnen 30 minuten rijden een Campspace! Duurzaam, met hart voor de mens en de natuur. Dichtbij, maar ver weg van de massa en het dagelijkse leven.

Ontvlucht de drukke stad en vind de Campspace die bij jou past. Of je nou wilt wandelen, fietsen of kajakken. We hebben alle mooie Nederlandse Campspaces voor jou op een rijtje gezet. Variërend van ‘glamping’ tot ‘back to basic’. Of kijk op de kaart en stippel de route uit voor jouw volgende roadtrip.

StayLocal, lokaal op vakantie.

De klimaatverandering en het coronavirus dwingen ons naar alternatieve, lokale manieren van toerisme te kijken. "Geen opoffering, maar een kans." Aldus Mark Mackintosh, van Columbus Magazine. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn!  Daarom zijn we samen met Columbus Travel Magazine en Honeyguide een samenwerking aangegaan om lokaal toerisme, ofwel #staylocal onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren door verhalen en tips van anderen reizigers of hosts en vind meer informatie op onze StayLocal website